LCHF PØLSEHORN
I forlængelse af mit madpakke indlæg tænkte jeg at en opskrift på pølsehorn kunne være relevant! Der er ikke noget som er nemmere at smide ned i tasken, eller snacke på vej til bussen end et pølsehorn og så smager de altså også godt! Det er ikke nogen babybite fra 7/11, men det er en god erstatning og med en sukkerfri ketchup til er det lige i øjet.
Ingrediensliste til 15 pølsehorn:
4 æg
100g smeltet smør
80g revet cheddar
2dl creme fraiche 18%
160g mandelmel – passer med posen fra urtekram
40g pofiber
2spsk fiberhusk
4 spsk bagepulver
1 tsk salt
En pakke brunchpølser – har somregel 15 i.
Smørret smeltes. Jeg smed det i en glasskål og gav det 1,5min i mikroovnen
De våde ingredienser piskes sammen for sig (æg, creme fraiche, smør og ost)
I en anden skål rører man de tørre ingredienser sammen og blander dem derefter med de våde, herefter skal det trække i 10 minutter.
Dejen formes om pølserne (er lidt modellervoks agtig) og lægges på en bageplade.
Bages derefter i alm. ovn i 25 minutter ved 175°
Min søde testperson gav dem 4/5 både som et reelt pølsehorn og også som en pølsehornserstatning. Ikke helt dårligt synes jeg! I min optik kunne dejen godt være blødere, men det er nok fordi jeg craver et rigtig blødt bager pølsehorn….
God fornøjelse!
Sofie
Sofieeeee! Hvordan er det med LCHF og sukkerfrit tyggegummi. Jeg har grummesvært ved at komme ud af snackevanen, og det hjælper, hvis min mund er optaget… Ellers ryger jeg i nødder- og flæskesværsfælden, og det er farligt!