Ups......

MADPLAN UGE 9+10

Madplan

Madplan

Så er vi i gang igen!
Hver uge laver vi madplan og køber stort ind, på den måde er vi sikre på at vi holder os indenfor vores budget – og at vi ikke kommer til at falde i Just-Eat fælden! Ville I egentlig være interesseret i et indlæg som handler mere om vores madbudget på SU?

Denne uge er madplanen lidt skæv da denne uge har stået på sygdom og eksamen, men da jeg har skemafri hver fredag, er det intet problem at købe ind på fredag i stedet.

Denne uge står på en del favoritter både budget mæssigt men især også smagsmæssigt! I aften står den på kylling-chilicheese, som er et lille eksperiment jeg har gået med i hovedet, efter al den hype der har været over hjemmelavede chilicheesetops på det seneste. Jeg vil selvfølgelig skrive et indlæg i løbet af ugen med opskrift – hvis det er en succes altså!
Tænker man over at denne madplan er på et SU budget, synes jeg ikke det ser skidt ud. Jeg remser lige op: Kylling chilicheese, laks m. hollandaise og asparges, gammeldaws flæskesteg, squashgetti bolognese og spidskålswraps – jeg klager ikke!

Grunden til at jeg alligevel kan tillade mig at kalde madplanen SU venlig er, at laksen og flæskestegen er købt billigt. Flæskesteg kan tit findes til få penge i Bilka for 3 kg! Og laksen er købt til ingen penge i lidl, begge ting var altså noget vi havde liggende i fryseren og bolognese/spidskålswrap dagene er en ting vi gør ofte! Her kan man nemlig spare mange penge ved at lave en stor omgang bolognese. Den spiser vi så af to dage med squasghetti og en ordentlig mængde parmasan. På 3. dagen tilføjer vi chili og lidt andet godt og spiser det i en wrap!

En hel masse tanker om en lille madplan, men jeg håber at den kan give lidt inspiration!

Screen Shot 2014-09-02 at 17.03.22Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ups......