LCHF SUSHI M. CHILIMAYO

LCHF MADPAKKE IDÈER

collageFlot collage ik’? 
En ting jeg havde svært ved i starten på LCHF var hvad jeg skulle spise til frokost og især hvad jeg skulle medbringe i madpakken! Jeg er overbevist om at der er udfordringer ved alle livsstile, diæter og kure og lader mig derfor ikke slå ud af det. Og efter et par måneder på LCHF er det faktisk heller ikke så stor en udfordring længere!

Den nemmeste løsning, hvis man har tid og overskud, er simpelthen bare at spise en stor morgenmad! Spiser du en omgang røræg med fløde, bacon og lidt grønt burde du blive så mæt at du ikke er sulten igen før til aftensmad. Fordelen ved LCHF er jo netop at man fjerner behovet for at snacke dagen lang. Dette hjælper ihvertfald for mig, især med en kaffe med fløde til. Om ikke andet kan man medbringe lidt ost og noget grønt.

Har man dog længere dage eller magter ikke at lave stor morgenmad, kan en reel madpakke blive nødvendig. Der er faktisk en del muligheder, nogle kræver mere planlægning end andre.

Et godt tip er salatblandingerne de fleste supermarkeder har. Jeg køber tit salatblandingerne fra Bilka med 2 for 25kr el. 30kr jeg har somregel til 2 dage i sådan en, så med 2 på tilbud har jeg frokost til 4 dage, og det er derfor ret SU venligt i min optik.
Det er ikke rocket science, at man så bare blander i hvad man har lyst til. Vigtigst af alt er bare at man at huske sin fedtkilde. Jeg er især fan af oste som feta og mozzarella og en god mayo dressing! Dette er en vildt nem måde at lave frokost på og koster heller ikke det vilde.

Ellers er her en kort liste med links over ting som er gode i madpakken. Disse kræver dog lidt mere forberedelse og at man har lidt flere ting liggende derhjemme.
LCHF pizza snegle
LCHF knækbrød
LCHF pølsehorn
LCHF oopsie toast eller bare oopsies

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LCHF SUSHI M. CHILIMAYO