SUKKERFRI AGURKESALAT

FRIKADELLER UDEN MEL

collage
På billedet sammen med en brun sovs jævnet med løg!

Gode gammeldags frikadeller har faktisk aldrig været noget jeg selv har lavet så meget af. Har tit lavet alle mulige variationer og især kyllingedeller har jeg lavet mange gange. Men da jeg i forbindelse med at have lavet flæskesteg havde noget rødkål tilbage, så var det næsten det eneste rigtige! Dog skulle det jo være uden mel og mælk mm. Det viste sig at det ikke var nogen synderlig udfordring, men her får i alligevel en opskrift!

Ingrediensliste:
500g hakket kalv & flæsk
2 æg
1 revet løg
2 spsk fløde
1 spsk fiberHUSK (pofiber kan også bruges)
Groft salt og peber
Smør og rapsolie til stegning

Kød, løg, salt, peber og æg røres sammen, man kan til fordel bruge en røremaskine.
FiberHUSK tilsættes (her er det godt med en røremaskine da det er vigtigt
at det røres helt ud!)
Fløden tilsættes. Farsen skal hellere være for tør end for våd!
Olie og smør varmes godt op og frikadellerne steges ved middelvarme
til de har fået en god farve. Easy og godt.
Min kæreste gav dem 5/5 som frikadeller og kunne slet ikke smage at de var uden mel mm.! Det er en erstatning som er meget nem at lave og de er gode til madpakken. Ydermere er pofiber ikke særlig dyrt og det kan sagtens bruges her også!

God fornøjelse!

Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUKKERFRI AGURKESALAT