''HVIDT'' STENALDERBRØD

SUKKERFRI AGURKESALAT

collage

Nok den mest fjollede opskrift jeg kommer til at lægge op. Men da jeg nok kommer til at henvise til det i senere opskrifter, tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne smide det herop. Det kan jo være! Fordelen ved denne er at jeg bruger det billigste sødemiddel jeg kunne finde, men som stadig giver den rette smag.

Ingrediensliste:
300 ml. lagereddike
110 ml. isis strø
1 agurk
salt

Eddiken og isis strø røres godt sammen.
Et drys salt tilsættes.
Smag til, det skal have en god balance.
Agurken skæres meget tyndt – jeg brugte et mandolinjern.
Skiverne kommes i et glas og eddikeblandingen hældes over.

Glasset sættes i køleskabet natten over og dagen efter har man en god agurksalat som smager som den skal! De sukkerfrie man kan købe i supermarkedet har en mærkelig bismag synes jeg. Denne smager fuldstændig som min fars!

God fornøjelse!

Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''HVIDT'' STENALDERBRØD