AT JÆVNE EN SOVS PÅ LCHF

”HVIDT” STENALDERBRØD

collage

Alle og deres mor har efterhånden prøvet kræfter med stenalderbrødet, tror jeg og det er også en vildt lækker erstatning, dog en smule liberalt hvis man spiser mere end et stykke om dagen. Så da vi på vores ugentlige Bilka tur så at Vores også havde lavet sådan en brødblanding til en del billigere penge købte vi selvfølgelig et par stykker med hjem! Vi tændte ovnen, blandede brødet og opdagede at vi ikke havde nogen brødform – selvfølgelig. Så måtte man jo være kreativ. Jeg har længe haft lyst til en lysere version af brødet og derfor var dette jo en perfekt lejlighed til at eksperimentere lidt med det. Resultatet blev faktisk rigtig godt og jeg har allerede spist et par stykker for meget i dag!

Ingrediensliste:

Stenalderbrødblanding 
4 æg
3/4 dl rapsolie
3 spsk pofiber
1 spsk bagepulver
Salt

Det hele blandes sammen til en halvtyk dej og bredes ud på en bageplade med bagepapir
I denne blanding er der ikke nok til en hel bageplade. Man kan så enten  fordoble eller som
jeg, sørge for at hælde det så det rammer den ene kant af pladen, så bliver de tykkere og nemmere at skære. 
Bages i 25 minutter ved 160° alm ovn.
Herefter er det vigtigt at lade dem køle af.
De skæres i skiver og opbevares lukket på køl.

IMG_0082

Faktisk meget meget simpelt men det blev rigtig godt! Det smager næsten som et kernefranskbrød

Min kæreste gav dem 3/5 som et rigtigt kernefranskbrød men 5/5 som lchf brøderstatning! Så det må siges at være en succes.
Jeg spiste en til morgenmad med smør og toms 70% pålægschokolade – mums! Glæderne ved LCHF! <3

God fornøjelse!

Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT JÆVNE EN SOVS PÅ LCHF