MADPLAN UGE 9+10

FOR NU

Da jeg startede forleden dag med at blogge igen, var lysten og motivationen der virkelig. Jeg var inspireret og startede med et ønske om at inspirere andre samt være en del af det fællesskab der findes i lchf verdenen, endnu mere end jeg er nu. Men der skulle ikke gang i flere end 2 indlæg, før min tank med overskud til bloggeriet var helt tom igen.
Jeg kan mærke på mig selv at det er en pligt mere end det er fornøjelse, og så er det altså bare tungt arbejde.
Jeg ved ikke om det er fordi jeg bare ikke har disciplinen til at blogge eller om det måske var en fejl for mig KUN at blogge om lchf. Jeg tror simpelthen det blev for ensporet, til at jeg vil kunne smide indlæg op, ofte nok. Jeg går derfor og leger med tanken om en ny blog, en rodeblog. En blog med mine tanker, masser af boligindretning og ikke mindst lchf! Men lige nu, bliver det ved tanken. Indtil da er jeg stadig at finde på min instagram (sofiesehested) og så kan det da stadig være jeg smider et par opskrifter op nu og da!

Så derfor vil jeg ikke skrive farvel – Men på gensyn!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADPLAN UGE 9+10