FRIKADELLER UDEN MEL

DANSK MAD PÅ LCHF!

collage

Da jeg i forrige uge var i Bilka med min mor, fandt vi en kæmpe kamsteg på tilbud. Den passede med at der var til 4 normaltstørrelse flæskesteg og vi fik derfor 2 værd til omkring 60kr. Kødet var af rigtig god kvalitet og der var meget af det! Bilka skuffer mig altså aldrig.
Af denne grund endte denne uge med at have et gennemgående dansk tema – to gange flæskesteg og en omgang frikadeller – uden mel, selvfølgelig!
Følger man mig på instagram har man allerede set det meste af dette (hinthint). Jeg tænkte at jeg ville samle alle delene i ét indlæg, da det jo er en masse små opskrifter retterne består af. På den måde er det nemmere for mig at refere tilbage til dette indlæg – og nemmere for jer at finde de ting man typisk skal bruge til god dansk mad. Det eneste jeg mangler er min egen opskrift på rødkål, men det må blive en anden gang. Måske i december? Indtil videre køber jeg den sukkerfrie man kan få i de fleste suppermarkeder, den er også ganske udmærket.

På billederne er der:
Frikadeller uden mel med blomkålsmos, sukkerfri rødkål og brun sovs uden mel
Flæskestegssandwich, med hjemmelavet mayonaise, sukkerfri agurkesalat, sukkerfri rødkål og en eightie bolle.
Flæskesteg med dampet blomkål og brun sovs uden mel.

Tryk på orderne for at gå til indlæg med opskrift.

God fornøjelse

Sofie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIKADELLER UDEN MEL