Oopsie toast
Oopsies er ikke noget nyt i lchfland eller blogland generelt og ej heller toastversionen.
Alligevel vil jeg dele min version herinde, om ikke andet kan jeg nemt finde den igen selv (;
Opskriften er méget nem (nemmere end den originale oopsie opskrift)
og en god ting at lave som begynder!
Ingrediensliste:
6 æg
200g philadelphia naturel
salt
1tsk bagepulver +-
1spsk HUSK (den gule)
en slat mandelmel – sikkert en kvart kop
Ost og skinke til toast – eller hvad end du vil ha’ iAlle ingredienserne piskes sammen grundigt, til det bliver til en luftig dej
Derefter hældes de ud på en bageplade med bagepapir og spredes godt!
Bages midt i ovnen i 30-35 minutter ved 150° alm. ovn, herefter plejer jeg
at give den 5 minutter i toppen så de bliver gyldne
Skæres ud med det samme i firkanter
Opbevares på køl i tæt emballage
Herfra kan man bruge dem til alt muligt, men jeg plejer at smide dem i toasteren
med ekstra ost! Nemt og lækkert, især til madpakken.
Ingen kommentarer endnu